Ponudite izjemno gostoljubje

Delite najboljše prakse za izjemno gostoljubnost, vključno z pošiljanjem sporočil, izkušnjo gostov in mnenji.

Oznake foruma

Razprave

Ben-Nasser
@Bennasser•Francija

Pozdravljeni vsi skupaj 👋

Zdi se mi, da je danes čisto, dobro locirano prenočišče, ki ustreza opisu v objavi … skoraj postalo najmanj, kar se pričakuje.

Zdi se, da se tisto, kar resnično naredi razliko, vse bolj kaže na drugih področjih:

komunikacija, predvidevanje, odzivnost, pozornost do gostov in način reševanja nepredvidenih dogodkov.

Izberite emotikon
Tuija
@Tuija2•Finska

ii

Izberite emotikon
Geraldo Rocha
@GeraldoRocha•Rio de Janeiro, Brazilija

V Braziliji je postalo modno poskušati zgodnjo prijavo in pozno odjavo. Če tega ne dovolite, je to razlog za oceno 3.

Izberite emotikon
Ryan
@Ryan4504•San Diego, Kalifornija

Imam najemnika, ki skozi kuhinjsko okno vleče polnilni kabel za električna vozila, da napolni svoj avtomobil Tesla. Kako lahko to uredim?

Izberite emotikon
Valerion Apartments And Hospitality
@Nik1998•Albanija

Pozdravljeni vsi skupaj! 👋

Sem nov gostitelj iz Tirane v Albaniji in rad bi se povezal z izkušenejšimi gostitelji ter prejel nekaj iskrenih povratnih informacij.

S skrbjo za goste sem začel pred približno 45 dnevi in trenutno upravljam več stanovanj, ki se nahajajo v bližini mednarodnega letališča Tirana. Apartmaji so namenjeni predvsem kratkim bivanjem, potnikom na letališču, parom, družinam in gostom, ki obiščejo Albanijo.

Izberite emotikon
Julio
@juliocramirez•Ciudad de México, Mehika

Obstajajo gostje, ki so pri meni opravili rezervacijo, vendar iz razlogov, na katere nimam vpliva, ne prispejo ali ne vstopijo v nastanitev. Težava je v tem, da pišejo mnenja zlonamerno in iz frustracije. Menim, da če ne uporabljajo nastanitve, ne bi smeli pisati mnenj, ker škodujejo gostiteljem.

Izberite emotikon
Juan Barros
@Juanbarros•Medellín, Kolumbija

Pozdravljeni, . V tem primeru lahko prek službe za podporo pri Airbnbju utemeljeno zahtevate, da se to mnenje izbriše, ker ni v skladu z določili pravil.

Lep pozdrav,

Juan

Izberite emotikon

Pridružite se pogovoru

Forum za gostitelje z vsega sveta, kjer lahko na enem mestu zaprosite za nasvet, delite nasvete z drugimi in razširite svojo dejavnost.

Alexis
@Alexandre308•Montpellier, Francija

Pozdravljeni člani skupnosti,

Od leta 2013 sem supergostitelj in zdaj se soočam z absurdno situacijo s podporo strankam.

Dejstva: Po predčasnem odhodu potnice (Veronique) v sredo, 30. septembra (za 3 nezasedene nočitve), je služba za podporo izvedla vračilo v višini 300 €.

Izberite emotikon
Helen
@Helsi247•Bristol, Združeno kraljestvo

Ali ste se strinjali, da lahko gost predčasno odide in spremeni svoje datume, zaradi česar je bil upravičen do vračila denarja izven okvira vašega pravilnika o odpovedi?

Če je tako, potem imate prav – datumi bi morali biti sproščeni.

Zakaj se je gost odločil, da bo predčasno odšel?

Izberite emotikon
Rosa María
@Rosa_MarIA2601•Španija

Dober dan, začasno sem skril svoj oglas, vendar zdaj, ko sem ga ponovno aktiviral, ne morem videti zgodovine rezervacij. V razdelku DANES ni več možnosti VSE MOJE REZERVACIJE. Kako lahko to odpravim?

Lep pozdrav

Izberite emotikon
Federico
@Federico1439•Rim, Italija

Sem izkušen sogostitelj z bogatimi izkušnjami na področju upravljanja sprejema in skrbi za goste. Ponujam vam svojo pomoč pri operativnem upravljanju vaših stanovanj, zlasti pri naslednjih opravilih:

• Prihod in sprejem gostov v živo: sprejem gostov, izročitev ključev ter podrobna predstavitev hiše in soseske

• Odjava in pregled: upravljanje odjav, preverjanje stanja nepremičnine in vsebine pred ponovno pripravo.

• Prilagodljivost in razpoložljivost: upravljanje zamud gostov in podpora v primeru morebitnih nujnih primerov med bivanjem.

• Komunikacija s čistilno ekipo: hitra koordinacija, da bo objekt med posameznimi gosti vedno brezhiben.

Delam v Rimu (idealno v središču Rima)

Izberite emotikon