Pozdravljeni vsi skupaj! 👋
Sem nov gostitelj iz Tirane v Albaniji in rad bi se povezal z izkušenejšimi gostitelji ter prejel nekaj iskrenih povratnih informacij.
S skrbjo za goste sem začel pred približno 45 dnevi in trenutno upravljam več stanovanj, ki se nahajajo v bližini mednarodnega letališča Tirana. Apartmaji so namenjeni predvsem kratkim bivanjem, potnikom na letališču, parom, družinam in gostom, ki obiščejo Albanijo.
Doslej je bila izkušnja zelo pozitivna. Začeli smo prejemati rezervacije in prva mnenja, zato sem resnično zadovoljen s povratnimi informacijami, ki smo jih doslej prejeli od naših gostov.
Ker pa sem še vedno nov gostitelj, vem, da lahko veliko stvari izboljšam.
Zelo bi cenil vaše iskreno mnenje o mojem profilu in vnosih:
• Kaj menite, da mi zaenkrat dobro uspeva?
• Kaj bi lahko izboljšal pri svojih fotografijah, opisih, cenah ali nastavitvah vnosa?
• Ali je moj profil z vidika gosta videti profesionalen in zaupanja vreden?
• Ali opažate kakšne napake ali zamujene priložnosti?
• Kakšen nasvet bi dali nekomu, ki je v prvih nekaj mesecih skrbi za goste?
• In na kaj bi se vi osebno osredotočili, da bi povečali število rezervacij, mnenj in prepoznavnost na Airbnbju?
Z veseljem sprejmem iskreno in konstruktivno kritiko. Raje se zdaj učim od izkušenih gostiteljev, kot pa da kasneje ponavljam napake.
Vnaprej se vam zahvaljujem in vsem želim veliko uspešnih rezervacij ter odličnih gostov! 🏡
Lep pozdrav!