Razširite svojo gostiteljsko dejavnost

Pogovorite se o načinih za razvoj svoje dejavnosti, vključno z upravljanjem koledarja, prilagajanjem glede na sezono, skladnostjo z zakonskimi zahtevami in sogostiteljsko dejavnostjo.

Oznake foruma

Razprave

Murielle
@Emceee•Francija

stroški Airbnbja

Izberite emotikon
Murielle
@Emceee•Francija

stroški Airbnbja

Izberite emotikon
Tina
@Tina13965•Združene države Amerike

Pozdravljeni, člani skupnosti Airbnb!

V Seattlu v zvezni državi Washington imam v lasti odlično enoto za kratkotrajni zakup s čudovitim pohištvom in kuhinjskimi pripomočki. Za udobje in opremo, ki ju nudim gostom, imam oceno 4,9 zvezdice. Zaradi drugih življenjskih dogodkov sem se odločil, da preneham s kratkotrajnim oddajanjem, in želim prodati pohištvo. Če ste nov gostitelj, ki želi urediti svoje prenočišče na Airbnbju, lahko dobite kakovostno pohištvo po ugodni ceni.

Stopite v stik z mano.

Izberite emotikon
Florencia
@Florencia234•Buenos Aires, Argentina

Pozdravljeni vsi skupaj,

Živim v Argentini in prejemam plačila na račun v argentinskih pesih. Do zdaj nisem imel nikoli težav.

Prejel sem del plačila, vendar ne celotnega plačila za bivanje.

Izberite emotikon
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Ali rezervacija vključuje več kot 28 nočitev?

Izberite emotikon

Pridružite se pogovoru

Forum za gostitelje z vsega sveta, kjer lahko na enem mestu zaprosite za nasvet, delite nasvete z drugimi in razširite svojo dejavnost.

Mark
@Mark1322•Jewett, Teksas

Poskušam ugotoviti, kako Airbnb izračuna ceno čiščenja. 14 USD. Ali je to vse, kar se nanaša na primerjavo med kratkimi in daljšimi bivanji?

Izberite emotikon
Emiel
@Emiel1•Leeuwarden, The Netherlands

Vnosu lahko dodate 2 stroška čiščenja – enega za kratka bivanja (največ 2 nočitvi) in enega za daljša bivanja.

Strošek čiščenja mora vključevati tudi takso za gostitelje v višini 15,5 %.

Izberite emotikon
Lenaick
@Lénaïck•Francija

Pozdravljeni! Trenutno sem gostitelj posameznik, vendar imam zdaj številko SIRET, zato želim posodobiti svoj profil in preiti na status gostitelja podjetnika. V razdelku »Orodja za gostitelje podjetnike« sem aktivirala to funkcijo. Vendar se nič ne zgodi in ne prikaže se meni »Podatki o podjetju«.

Kako naj to storim? Hvala za vašo pomoč.

Izberite emotikon
Ilhan
@IlhanGok•Cornimont, Francija

Pozdravljeni vsi skupaj,

Iščem pomoč gostiteljev, ki so se že znašli v tovrstni situaciji, saj sem po več kot enem mesecu in približno 15 stikih z Airbnbjem še vedno v slepi ulici.

Pred tem incidentom je imel moj vnos oceno 5/5 in prejemal sem samo ocene s 5 zvezdicami.

Izberite emotikon