stroški Airbnbja
Razširite svojo gostiteljsko dejavnost
Pogovorite se o načinih za razvoj svoje dejavnosti, vključno z upravljanjem koledarja, prilagajanjem glede na sezono, skladnostjo z zakonskimi zahtevami in sogostiteljsko dejavnostjo.
Razprave
stroški Airbnbja
Pozdravljeni, člani skupnosti Airbnb!
V Seattlu v zvezni državi Washington imam v lasti odlično enoto za kratkotrajni zakup s čudovitim pohištvom in kuhinjskimi pripomočki. Za udobje in opremo, ki ju nudim gostom, imam oceno 4,9 zvezdice. Zaradi drugih življenjskih dogodkov sem se odločil, da preneham s kratkotrajnim oddajanjem, in želim prodati pohištvo. Če ste nov gostitelj, ki želi urediti svoje prenočišče na Airbnbju, lahko dobite kakovostno pohištvo po ugodni ceni.
Stopite v stik z mano.
Pozdravljeni vsi skupaj,
Živim v Argentini in prejemam plačila na račun v argentinskih pesih. Do zdaj nisem imel nikoli težav.
Prejel sem del plačila, vendar ne celotnega plačila za bivanje.
Ali rezervacija vključuje več kot 28 nočitev?
Pridružite se pogovoru
Forum za gostitelje z vsega sveta, kjer lahko na enem mestu zaprosite za nasvet, delite nasvete z drugimi in razširite svojo dejavnost.
Poskušam ugotoviti, kako Airbnb izračuna ceno čiščenja. 14 USD. Ali je to vse, kar se nanaša na primerjavo med kratkimi in daljšimi bivanji?
Vnosu lahko dodate 2 stroška čiščenja – enega za kratka bivanja (največ 2 nočitvi) in enega za daljša bivanja.
Strošek čiščenja mora vključevati tudi takso za gostitelje v višini 15,5 %.
Pozdravljeni! Trenutno sem gostitelj posameznik, vendar imam zdaj številko SIRET, zato želim posodobiti svoj profil in preiti na status gostitelja podjetnika. V razdelku »Orodja za gostitelje podjetnike« sem aktivirala to funkcijo. Vendar se nič ne zgodi in ne prikaže se meni »Podatki o podjetju«.
Kako naj to storim? Hvala za vašo pomoč.
Pozdravljeni vsi skupaj,
Iščem pomoč gostiteljev, ki so se že znašli v tovrstni situaciji, saj sem po več kot enem mesecu in približno 15 stikih z Airbnbjem še vedno v slepi ulici.
Pred tem incidentom je imel moj vnos oceno 5/5 in prejemal sem samo ocene s 5 zvezdicami.