Pozdravljeni! Ali mi lahko poveste, kako lahko zaprosim za namenskega skrbnika računa na Airbnbju, ki mi bo pomagal pri upravljanju in podpori mojih vnosov?
Optimizirajte svoj vnos
Prejmite nasvete glede priprave vnosa in prostora, vključno s fotografijami, opisi, opremo, vzdrževanjem in hišnim redom.
Razprave
Predstavljeno
Sem Toby iz Akre v Gani.
Vsekakor želim izboljšati svoje prenočišče in pridobiti več koristnih nasvetov od izkušenih gostiteljev.
Trenutno me najbolj skrbi, kako povečati število rezervacij in poskrbeti, da bo moje prenočišče izstopalo, hkrati pa gostom zagotoviti brezhibno izkušnjo.
Povejte mi, kaj lahko storim, da izboljšam svoje prenočišče.
Tukaj je povezava do vnosa: airbnb.com/h/edencourt
Pozdravljeni! Gostitelj sem že nekaj let in običajno imam v Tucsonu veliko dela v sezoni, ko se vreme ohladi, vendar se je letošnja sezona začela zelo slabo in nimam NITI ENE rezervacije. Zato sem se odločil, da bom delil svoje vnos in prosil skupnost za povratne informacije/zamisli.
Povezava do namestitve je tukaj ...
airbnb.com/h/tucson-adobe
Hvala
Darryl
Pozdravljeni, člani skupnosti.
To je res pravi izziv. Zaradi te težave se kar naprej obračam na podporo za supergostitelje.
Ko iščem mesto, v katerem se nahaja moje prenočišče, se pod njim prikaže stanovanje, prikazano pa je sosednje mesto.
Moje stanovanje ima turistično dovoljenje do leta 2027, vendar mi spletišče ne dovoljuje, da bi stanovanje rezerviral za manj kot 10 dni. Kaj moram storiti?
Pozdravljeni, .
Ste v svojih nastavitvah preverili, ali je nastavljena kakršnakoli zahteva glede najkrajšega trajanja bivanja? V tem članku je pojasnjeno, kako 👉️ nastaviti najmanjše in največje število nočitev za vaše prenočišče, kar vam bo morda v pomoč.
Obvestite nas, če vam je to pomagalo razrešiti težavo ali če potrebujete dodatne nasvete.
Pozdravljeni. Ali mi lahko kdo pomaga? Gost mi je podelil mnenje z 1 zvezdico (prvo mnenje, ki ni bilo s 5 zvezdicami, od 45 mnenj). V bistvu gre za maščevanje zaradi zahtevka za povrnitev škode. Airbnb je ni odstranil … Samo zavrnil je mojo zahtevo brez navedbe razloga. Mi lahko kdo prosim pove, kaj naj storim v zvezi s tem? Želim, da se ta prva ocena z 1 zvezdico odstrani. Hvala.
, da bi Airbnb razmislil o odstranitvi mnenja zaradi maščevanja, je pomembno dokazati, da je bilo to neposreden odziv na zaračunavanje stroškov ali pripisovanje odgovornosti gostu za nastalo škodo.
Airbnbjeva ekipa za podporo preuči dejstva in časovni potek dogodkov. Zato predlagam, da sledite naslednjim korakom:
1. Uredite kronologijo dogodkov in zberite točne datume in ure naslednjih dogodkov: odhod gosta; vložitev zahtevka za povračilo škode v okviru programa AirCover/Središča za reševanje zadev; objava mnenja z 1 zvezdico.
Pritožiti se je treba tako, da se poudari pojem »maščevalno mnenje« (retaliatory review) in prikaže kronološki vrstni red dogodkov (zahtevek za odškodnino je bil vložen pred njegovim mnenjem). To je načeloma uradni razlog za preklic v skladu s pravilnikom.
Če pa doživiš drugo zavrnitev, je pa stvar bolj zapletena …
Točno to se dogaja meni: svetovalka za podporo mi je sama rekla, naj vložim zahtevek za odškodnino. Ko sem ji pojasnila, da bi raje počakala do konca obdobja ocenjevanja, da bi se izognila maščevalnemu komentarju, mi je zagotovila, da so bile te ocene izbrisane.
To traja že več kot mesec dni, čeprav sem zahteval, naj ponovno poslušajo telefonski posnetek, ki dokazuje, da sem le upošteval navodila službe za podporo. Zelo sem jezna.
Pridružite se pogovoru
Forum za gostitelje z vsega sveta, kjer lahko na enem mestu zaprosite za nasvet, delite nasvete z drugimi in razširite svojo dejavnost.
Dober večer,
Pravkar sem prejel opozorilo s strani Airbnbja, ker sem od gosta prejel oceno s 3 zvezdicami. In da sem v svojem oglasu morda navedel neresnične trditve.
To želim takoj razjasniti;
Tudi jaz sem že dobil oceno 4 zvezdice – »Poglej, kaj lahko izboljšaš«, čeprav 4 zvezdice pomenijo »zelo dobro«. Vse je avtomatizirano.
Pozdravljena, @Danielle402
.
Strinjam se z uporabnico @Emilie1 in naj vam povem, da gostitelji, ki prejmejo oceno 4 zvezdice, ki naj bi pomenila »zelo dobro«, prejmejo popolnoma enako samodejno e-poštno sporočilo. Tudi to je zelo odvračilno!
Če smo kdaj imeli kakršen koli dvom, je edina sprejemljiva ocena za Airbnb res ocena 5 zvezdic. Vsaka nižja ocena sproži to opozorilo.
Pozdravljeni vsi skupaj,
Upam, da je kdo tukaj že doživel kaj podobnega in mi lahko da kakšen nasvet.
Avgusta sem kupila hiško in kmalu po prevzemu lastništva ustvarila svoj vnos na Airbnbju. Približno pet dni po objavi vnosa sem prejel obvestilo o čakajoči odstranitvi, v katerem je bilo navedeno, da se moja namestitev šteje za podvojen vnos.
Pozdravljeni, @Guillaume1214
.
Lahko si predstavljam, kako ste razočarani! Še nikoli nisem slišala, da bi bil vnos, za katerega je bilo ugotovljeno, da ni podvojen, ponovno objavljen, nato pa znova zamrznjen!!
Opozorila bom nekaj upraviteljev skupnosti, da vidim, ali vam lahko pomagajo v vaši situaciji in poskrbijo vsaj za to, da zadevo ponovno preuči ustrezna ekipa. @Bhumika @Quincy @Paula @Rebecca
Upam, da bo težava hitro rešena, Guillaume.🤞
Joëlle
Sem Toby iz Akre v Gani.
Vsekakor želim izboljšati svoje prenočišče in pridobiti več koristnih nasvetov od izkušenih gostiteljev.
Trenutno me najbolj skrbi, kako povečati število rezervacij in poskrbeti, da bo moje prenočišče izstopalo, hkrati pa gostom zagotoviti brezhibno izkušnjo.
Povejte mi, kaj lahko storim, da izboljšam svoje prenočišče.
Veseli me, da sem vas spoznal.
Morda je najbolje, da ne objavljate gesla za omrežje Wi-Fi ali posnetka zaslona storitve Netflix.
Pozdravljen, Toby.
Videti je lepo, vendar je videti uprizorjeno in ustvarjeno z umetno inteligenco. Oprostite, če se motim. Nekaj stvari: zakaj ljudje ne posnamejo fotografij z odprtimi zavesami, ko je prostor preplavljen s svetlobo, in zakaj ne izklopijo televizorja?
V opisu je navedeno, da imate 3 spalnice in 3,5 kopalnice, v kratkem opisu pa piše, da imate 2 spalnici in 2,5 kopalnice, kar pomeni, da se ponavljate. Naj bo krajše. Pri približno polovici besedila mi je postalo dolgčas in sem nehal brati.