Dober dan vsem. To je moja prva izkušnja kot gostitelja. Hvaležen bom za vsa priporočila, zamisli, predloge in nasvete.
Ste novi gostitelj
Začnite svojo gostiteljsko pot z nasveti in smernicami za prve rezervacije in goste.
Razprave
Predstavljeno
Pozdravljeni vsi,
Sem Laëtitia in letos bom že 14 let supergostiteljica na Airbnbju. 😃 Goste sprejemamo v našem domu kot družina v vasi na jugozahodu Francije. 🇫🇷🍇🌞🏡🏰
Navdušujejo me umetnost in potovanja, pa tudi gastronomija in nogomet. Ja, ja! ⚽️ Gremo, Les Verts! 💚💚💚
Že pet let prostovoljno posvečam svoj prosti čas vodenju skupnosti gostiteljev na Airbnbju v svojem oddelku na jugozahodu, kjer sem vodja skupnosti.
Če še niste imeli priložnosti, da bi se udeležili enega od srečanj gostiteljev v svoji lokalni skupnosti, vas spodbujam, da to storite. To je čudovita izkušnja izmenjave in odličen način, da spoznate druge gostitelje na svojem območju. (Koristne informacije so objavljene na straneh kluba)
Kadar je le mogoče, tukaj delim nekaj priporočil, ki temeljijo na mojih izkušnjah in stvareh, ki me navdušujejo.
Veselim se, da bom izvedela nekaj več o vas in da si bomo še naprej stali ob strani.
Zdaj ste na vrsti vi. Povejte nam:
Kdo ste?
Kje ste gostitelji? 🇫🇷🇧🇷🇮🇹
Katere so vaše najljubše teme?
Kako vam lahko pomagamo?
Se vidimo zelo kmalu 😃
P.S.: Z vami delim delček svoje umetnosti 🎨
Pozdravljeni vsi skupaj! Veseli me, da sem spet tukaj in da imamo nov prostor, kjer se lahko vsi povežemo med seboj :-)
Pozdrav vsem iz Rima :-D
Pozdravljeni,
V Reimsu upravljam nastanitev in trenutno iščem zaupanja vredno osebo, ki bi lahko opravljala storitve čiščenja.
Kdo bi mi lahko pomagal pri iskanju take osebe?
Pozdravljeni! Je kdo v Armeniji?
Pozdravljeni! Sem nova uporabnica, pravkar sem objavila svoj oglas in me zanima, kako lahko zaračunam in dodam stroške čiščenja, ki se včasih zaračunavajo na Airbnbju. Ali se to zaračuna ločeno? Ali pa mora biti del začetnega stroška, ki ga navedete kot ceno? Najlepša hvala za vaše napotke!
Na Airbnbju lahko dodate stroške čiščenja, doplačila za hišne ljubljenčke in doplačila za dodatne goste, ko določate ceno, razpoložljivost in podobno.
Živjo, Caterina 💞Lepo, da si povedala o stvari, ki te muči. Sama sem dodala strošek čiščenja v višini 60 evrov, doplačilo za dodatne goste po 2 osebah v višini 24 evrov, psi so dobrodošli za 25 evrov, največ 2 psa. To se je pri meni obneslo, vsaj ker je moja hiša precej velika, pa tudi menim, da se za čiščenje res lahko zaračuna doplačilo. Če bi najela čistilko, je ne bi mogla dobiti po ceni, ki je navedena v objavi, če bi isto delo opravila zunanja oseba. Pri meni je to vsaj delovalo in mislim, da to ni vplivalo na rezervacije. Sem gostiteljica na Finskem in bilo mi je v veselje slišati za tvojo zadevo.💞Vse dobro in dodaj strošek čiščenja.🤗Lep pozdrav, Tuija
Pridružite se pogovoru
Forum za gostitelje z vsega sveta, kjer lahko na enem mestu zaprosite za nasvet, delite nasvete z drugimi in razširite svojo dejavnost.
Pozdravljeni, nov sem na Airbnbju.
Pred kratkim sem videl objavo o spremembah v zvezi z otroki, mlajšimi od 12 let, in o tem, kako so navedeni. Ali mi lahko kdo pomaga najti to objavo? Hvala.
Pozdravljeni, upravljam dve prenočišči na Airbnbju v Angusu na Škotskem. Iščem pomoč pri nekaterih čiščenjih, ki jih ne morem opraviti sama. Ali lahko kdo priporoči lokalne čistilce ali morda sogostitelja, s katerim si lahko pomagava pri čiščenju? Hvala, Rhona