Dvosobno stanovanje v @Southamptonu. Na voljo je veliko opreme: 2 zakonski postelji, vrhunska posteljnina, televizor, kuhinjski kompleti, lonci, krožniki, ponve.
Kavarna skupnosti
Povežite se z drugimi gostitelji, izmenjujte zgodbe, uživajte v sproščenem pogovoru in proslavite svoje dosežke.
Razprave
Predstavljeno
Pozdravljeni vsi skupaj,
Ste si kdaj želeli, da bi imeli prostor, kjer bi lahko razpravljali o edinstvenih situacijah, ki se pojavijo med skrbjo za goste? Prav za to je namenjen Krog gostiteljev.
👉Pojdite na stransko vrstico foruma skupnosti, kliknite »Krog gostiteljev« in nato gumb »Pridruži se«, da pridobite dostop. Če ne kliknete gumba »Pridruži se«, ne boste mogli videti pogovorov ali sodelovati v njih (za ogled Skupnosti gostiteljev pa lahko kliknete tudi tukaj ).
Opomba: razprave iz tega prostora ne bodo prikazane v rezultatih iskanja na spletu.
Pridružite se nam!
Lep pozdrav,
Bhumika
To je pogovor, ki sem ga tukaj na CC-ju sprožila pred nekaj leti. Pred kratkim sem v okviru Festivala umetnosti v Adelaidi stopila v stik z uglednim avstralskim zabavljačem in to me je spomnilo na to staro objavo … Koga bi radi sprejeli kot gosta?
Če bi imeli priložnost, koga na tem planetu bi najbolj radi sprejeli kot gosta … in zakaj?
Za začetek bom povedal, da bi bil moj gost Scott Neeson!
Scott je leta 1964, ko je bil star 5 let, s starši emigriral s Škotske v Avstralijo. Preselili so se v Južno Avstralijo in se naselili v predmestju Adelaida, Elizabethu, približno 30 minut stran od kraja, kjer živim jaz.
Po neuspešnem poskusu šolanja se je Scott pridružil filmski mreži Clifford Theatres, kjer je dostavljal filmske kolute v različne kinematografe Clifford po mestu. V avstralski filmski industriji je napredoval do točke, ko je leta 1986 postal vodja distribucije družbe Twentieth Century Fox v Avstraliji. Privabili so ga v družbo Twentieth Century Fox v ZDA, kamor se je preselil leta 1993 kot podpredsednik za trženje, sčasoma pa je napredoval v predsednika družbe Twentieth Century Fox.
Leta 2003 so ga nagovorili, da postane predsednik družbe Sony Entertainment, in med menjavo delovnih mest je odšel na počitnice v Phnom Penh v Kambodži.
Med potovanjem je po naključju zašel na mestno smetišče in bil pretresen nad stotinami otrok, starih komaj 4 leta, ki so iskali vse, kar so lahko našli, da bi preživeli svoje družine.
Zapustil je Kambodžo in prevzel svojo vlogo pri Sonyju, vendar so ga nenehno preganjale misli na tiste otroke na odlagališču v Phnom Penhu, zato je po treh mesecih prodal vse, kar je imel v Los Angelesu, se preselil v Kambodžo in ustanovil Kambodžijski sklad za otroke, ki zdaj izobražuje več kot 2.000 otrok in skrbi za 20.000 družin.
Kdo bi to storil – zavrnil najvplivnejši položaj v svetovni zabavni industriji in se skupaj s svojim življenjem posvetil pomoči prikrajšanim?
Scott je zdaj star 67 let in je utelešenje človeka, kakršen bi si želel biti. Če bi imel to priložnost, bi rad preživel večer ali dva s Scottom in izvedel, kaj ga je naredilo za tako izjemnega človeka!
Pozdravljeni......Rob
Del najnovejše jesenske posodobitve so zemljevidi, na katerih si lahko ogledate svoja potovanja in potovanja svojih prijateljev. Tam si lahko takoj ogledate tudi, kako jim je bilo všeč prenočišče in kako so ga ocenili:
Ste že pogledali in odkrili kaj zanimivega?
Pojdi na Povezave: https://www.airbnb.de/users/profile/connections-map
Ko si omenil kavo, imaš v meni zaveznika.
Pozdravljeni vsi skupaj,
Ste si kdaj želeli, da bi imeli prostor, kjer bi lahko razpravljali o edinstvenih situacijah, ki se pojavijo med skrbjo za goste? Prav za to je namenjen Krog gostiteljev.
👉Pojdite na stransko vrstico foruma skupnosti, kliknite »Krog gostiteljev« in nato gumb »Pridruži se«, da pridobite dostop. Če ne kliknete gumba »Pridruži se«, ne boste mogli videti pogovorov ali sodelovati v njih (za ogled Skupnosti gostiteljev pa lahko kliknete tudi tukaj ).
Sem za! 🙌🏼🫡❤️
Resnično spodbujamo gostitelje, da se pridružijo krogu gostiteljev in sodelujejo v njem, saj se skupaj veliko naučimo.
Veselim se izmenjave mnenj 😉
Pridružite se pogovoru
Forum za gostitelje z vsega sveta, kjer lahko na enem mestu zaprosite za nasvet, delite nasvete z drugimi in razširite svojo dejavnost.
Pozdravljeni vsi skupaj. Prišla sem, da z vami delim svojo nedavno izkušnjo kot supergostiteljica na Airbnbju z dveletno prakso. Pred približno tremi tedni je gost med svojim bivanjem poplavil moje prenočišče. Vse sem dokumentiral (z oznakami časa in datuma) in poslal Airbnbju. Za popravilo prenočišča sem porabila več kot 7.000 $ (z verificiranimi računi/potrdili o plačilu), Airbnb pa mojega zahtevka od 24. 9. 2026 NI OBRAVNAVAL. Zdaj zamujam s plačilom hipoteke, saj sem večino svojih prihrankov porabila za popravilo prenočišča po tem, ko ga je gost poplavil. Čeprav sem to povedala dvema različnima vodjama, še vedno ni nadaljnjih ukrepov v zvezi z mojim zahtevkom. Če se znajdete v situaciji, ko je nastala škoda, NE plačujte za takojšnje odpravo škode (če je to mogoče). Pridobite predračun, blokirajte datume in vložite zahtevek za povračilo škode in izgubo možnosti uporabe prenočišča. Ne bodite kot jaz, saj bom ta mesec morda izgubil svojo hišo, ker nimam sredstev za plačilo hipoteke. In vse to zato, ker je gost poplavil moj dom, Airbnb pa ni storil ničesar, da bi mi povrnil denar, ki sem ga porabila, ALI nadomestil dneve, ki sem jih zamudila zaradi popravil. O tem bom objavila tudi na svojih družbenih omrežjih, da bodo ljudje seznanjeni s tem, da Airbnb zagotavlja le malo ali nič zaščite v dejavnosti, pri kateri obstaja velika verjetnost nastanka škode. Preučujem platformo VRBO in morda bom svojo dejavnost preselil na to platformo, če bom seveda našel način, kako obdržati svoje prenočišče.
Dober dan, sem Dome, gostitelj garsonjere v Saronnu že 2 leti.
Sem gostitelj in imam službo, ki mi vzame veliko časa.
Sprejel sem neposredne rezervacije oseb z dobrimi ocenami na platformi, da bi povečal število bivanj.
Pozdravljeni, , tudi jaz imam enako! 😊
– koledar
– razpoložljivost