Airbnbjev uradni prostor za gostitelje

Na enem samem mestu lahko zaprosite za nasvet, delite nasvete z drugimi in proslavite svoje dosežke.

Nit

2 odgovora

Nadaljevanje niti sporočil iz objave avtorja Toby
Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Japonska

Veseli me, da sem vas spoznal.

Morda je najbolje, da ne objavljate gesla za omrežje Wi-Fi ali posnetka zaslona storitve Netflix.

2 odgovorapred 2 urama
Izberite emotikon
Toby
@EdenStayz•Združeno kraljestvo

Tudi mene veseli, da sem vas spoznal. Hvala za vaš odgovor. Razumem, da ne smem objaviti gesla za omrežje Wi-Fi, vendar sem mislil, da je Netflix bolj tržna poteza, s katero gostje vizualno vidijo funkcije pametnega televizorja.

1 odgovorpred 2 urama
Izberite emotikon
Genichiro
@Genichiro0•Hashimoto, Japonska

V svojem prenočišču sem namestila tudi pametni televizor.

Zaradi omejitev avtorskih pravic na Japonskem ne bom objavljal nobenih videoposnetkov televizorja.

pred eno uro
Izberite emotikon

Več od skupnosti Optimize your listing

Luis Angel
@LuisAngel•Kanada

Pozdravljeni! Ali mi lahko poveste, kako lahko zaprosim za namenskega skrbnika računa na Airbnbju, ki mi bo pomagal pri upravljanju in podpori mojih vnosov?

Mark
@Mark6458•Montclair, New Jersey

Pozdravljeni, člani skupnosti.

To je res pravi izziv. Zaradi te težave se kar naprej obračam na podporo za supergostitelje.

Ko iščem mesto, v katerem se nahaja moje prenočišče, se pod njim prikaže stanovanje, prikazano pa je sosednje mesto.

Sosednje mesto ni destinacija, kamor želijo ljudje potovati.

Kako lahko poskrbim, da se ta težava posreduje naprej in reši?

Hvala!

Mark

Sebastian
@Sebastian1837•Alicante, Španija

Moje stanovanje ima turistično dovoljenje do leta 2027, vendar mi spletišče ne dovoljuje, da bi stanovanje rezerviral za manj kot 10 dni. Kaj moram storiti?

Frankie
@Frankie144•Los Angeles, Kalifornija

Pozdravljeni. Ali mi lahko kdo pomaga? Gost mi je podelil mnenje z 1 zvezdico (prvo mnenje, ki ni bilo s 5 zvezdicami, od 45 mnenj). V bistvu gre za maščevanje zaradi zahtevka za povrnitev škode. Airbnb je ni odstranil … Samo zavrnil je mojo zahtevo brez navedbe razloga. Mi lahko kdo prosim pove, kaj naj storim v zvezi s tem? Želim, da se ta prva ocena z 1 zvezdico odstrani. Hvala.

Daniëlle
@Danielle402•Nizozemska

Dober večer,

Pravkar sem prejel opozorilo s strani Airbnbja, ker sem od gosta prejel oceno s 3 zvezdicami. In da sem v svojem oglasu morda navedel neresnične trditve.

To želim takoj razjasniti;

Še enkrat sem preveril svoj oglas, vendar drži, kar gospa Wendeline piše o pogradu, da je zelo ozek, saj gre za mikro hiško, v opisu pa je jasno navedeno, da meri pograd 70 cm × 200 cm. Torej bi gospa to lahko vedela.

Navaja, da se ji je zdelo predrago za to, kar je dobila. To je njeno mnenje, vendar se moja hiška uvršča v razpon drugih mini hišk in ponujam hiško v brezhibnem stanju, ki je hvaljena zaradi urejenosti in izjemne čistoče.

Mislim, da je gospa nekoliko užaljena, ker v hiško ni mogla vstopiti prej kot ob času, navedenem v mojem oglasu. Dala sem ji priložnost, vendar za to ni želela plačati več. Samo ni pomislila, da sem moral čistilki spremeniti urnik, da bi ji lahko ugodil.

Ob tej priložnosti želim omeniti tudi, da je ta najemnica rezervirala hiško za svoja odrasla otroka, sama pa ima brunarico 3 mesta naprej v parku. Praktično sva sosedi.

Zato mi je zelo žal, da je dala 3 zvezdice, vendar je to njeno mnenje.

Kar se mi ne zdi upravičeno, je to, da me Airbnb opozarja, čeprav v mojem oglasu ni nobenih neresnic. Vse, kar je navedeno, je na voljo. In hiška je v popolnem stanju!

Zato vas napotujem na moje druge goste, ki so prav tako napisali mnenje.

V zvezi s tem bi želel videti odgovor podjetja Airbnb.

Z veseljem oddajam prek vas in upam, da se bo to tudi pogosto dogajalo.

Že vnaprej se vam najlepše zahvaljujem za vašo pomoč.

Lep pozdrav,

Daniëlle Sterke

Bosplekkie