Vračilo denarja gostu brez sprostitve koledarja: podpora zapre moja zahtevka za podporo, ne da bi odgovorila (supergostitelj že 13 let)
Pozdravljeni člani skupnosti,
Od leta 2013 sem supergostitelj in zdaj se soočam z absurdno situacijo s podporo strankam.
Dejstva: Po predčasnem odhodu potnice (Veronique) v sredo, 30. septembra (za 3 nezasedene nočitve), je služba za podporo izvedla vračilo v višini 300 €.
Napaka Airbnbja: Predstavnik, ki je obravnaval zadevo, je izdal ročno vračilo denarja, ne da bi v sistemu spremenil datume rezervacije. Posledica: moj koledar je ostal blokiran pod imenom potnice do teoretičnega konca njenega bivanja (3. oktobra).
Škoda: Airbnb mi je poleg tega, da mi je odtegnil 300 € od mojih prihodkov, fizično preprečil, da bi svoje prenočišče ponovno objavil in ga v teh treh dneh ponovno oddal. Gre za dvojno škodo, ki je neposredna posledica postopkovne napake predstavnika.
Ravnanje službe za podporo: Od četrtka naprej je to prava preizkušnja: obljube o povratnem klicu, ki niso bile nikoli izpolnjene, nepravočasno zapiranje zahtevkov s strani agentov in zavrnitev upoštevanja izpada dohodka, ki ga je povzročila njihova lastna tehnična napaka.
Ali so drugi gostitelji uspeli pridobiti odškodnino za tovrstno notranjo napako s strani upravitelja primera (Case Manager)? Kako vam je uspelo, da je bil vaš primer izvzet iz samodejnega postopka obravnave s strani podpore 1. stopnje?
Hvala za vaše povratne informacije!