Caterina
@CaterinaMV•Santiago, Čile

Dvomi glede stroškov čiščenja

Pozdravljeni! Sem nova uporabnica, pravkar sem objavila svoj oglas in me zanima, kako lahko zaračunam in dodam stroške čiščenja, ki se včasih zaračunavajo na Airbnbju. Ali se to zaračuna ločeno? Ali pa mora biti del začetnega stroška, ki ga navedete kot ceno? Najlepša hvala za vaše napotke!

3 odgovoripred 6 urami
Izberite emotikon

Airbnbjev uradni prostor za gostitelje

Na enem samem mestu lahko zaprosite za nasvet, delite nasvete z drugimi in proslavite svoje dosežke.

3 odgovori

Pia
@Pia636•Rogersville, Tennessee

Na Airbnbju lahko dodate stroške čiščenja, doplačila za hišne ljubljenčke in doplačila za dodatne goste, ko določate ceno, razpoložljivost in podobno.

pred 6 urami
Izberite emotikon
Tuija
@Tuija2•Finska

Živjo, Caterina 💞Lepo, da si povedala o stvari, ki te muči. Sama sem dodala strošek čiščenja v višini 60 evrov, doplačilo za dodatne goste po 2 osebah v višini 24 evrov, psi so dobrodošli za 25 evrov, največ 2 psa. To se je pri meni obneslo, vsaj ker je moja hiša precej velika, pa tudi menim, da se za čiščenje res lahko zaračuna doplačilo. Če bi najela čistilko, je ne bi mogla dobiti po ceni, ki je navedena v objavi, če bi isto delo opravila zunanja oseba. Pri meni je to vsaj delovalo in mislim, da to ni vplivalo na rezervacije. Sem gostiteljica na Finskem in bilo mi je v veselje slišati za tvojo zadevo.💞Vse dobro in dodaj strošek čiščenja.🤗Lep pozdrav, Tuija

1 odgovorpred 6 urami
Izberite emotikon
Tuija
@Tuija2•Finska

Oprostite, to se naredi ločeno😅💕🤗

pred 6 urami
Izberite emotikon

Več od skupnosti New to hosting

Enrique
@Lider•Mehika

Dober dan vsem. To je moja prva izkušnja kot gostitelja. Hvaležen bom za vsa priporočila, zamisli, predloge in nasvete.

Bertrand
@Bertrand51100•Francija

Pozdravljeni,

V Reimsu upravljam nastanitev in trenutno iščem zaupanja vredno osebo, ki bi lahko opravljala storitve čiščenja.

Kdo bi mi lahko pomagal pri iskanju take osebe?

Hvala,

Bertrand.

Ejmin
@Ejmin•Armenija

Pozdravljeni! Je kdo v Armeniji?

Caterina
@CaterinaMV•Santiago, Čile

Pozdravljeni! Sem nova uporabnica, pravkar sem objavila svoj oglas in me zanima, kako lahko zaračunam in dodam stroške čiščenja, ki se včasih zaračunavajo na Airbnbju. Ali se to zaračuna ločeno? Ali pa mora biti del začetnega stroška, ki ga navedete kot ceno? Najlepša hvala za vaše napotke!

Ejmin
@Ejmin•Armenija

Pozdravljeni, nov sem na Airbnbju.